Over Marloes

Marloes Vreeburg, afgestudeerd biologe, is al haar hele leven geïnteresseerd in planten en is tijdens wandelingen regelmatig op haar knieën aangetroffen om een plantje te fotograferen. In 2004 heeft ze in de Royal Botanical Gardens in Edinburgh voor het eerst kennis gemaakt met botanisch aquarelleren en is sindsdien verknocht. Sinds 2009 heeft ze zich aangesloten bij de Vereniging Botanisch Kunstenaars Nederland.

Hieronder vindt u informatie over komende exposties en markten, en recente artikelen.


Exposities en Markten

t-shirt - Print vleesetende planten Flyer t-shirt

NIEUW - Handbedrukt t-shirt met vleesetende planten
Helaas gaan alle markten voorlopig niet door. Toch ben ik zo enthousiast over mijn nieuwste produkt dat ik niet wil wachten met de introductie tot de volgende markt: mijn eigen t-shirt!

Te verkrijgen met zwarte of witte print, in verschillende kleuren.Tuindagen Kwekerij Bandus te Hummelo


29 en 30 augustus 2020- Open Tuindagen te Hummelo
Eindelijk, we mogen weer! Marloes zal op deze dagen met haar goede zin, kaarten, t-shirts en tekenspullen aanwezig zijn bij Kwekerij Bandus/ Van der Plancke te Hummelo. https://www.vanderplancke.nl


Zaterdag 5 september 2020 - Liefhebbersmarkt in de Botanische Tuinen Utrecht - Gecancelled
De leukste plantenmarkt van Midden Nederland! Ruim 50 standhouders bieden een fantastisch sortiment planten aan. Van rotsplanten en bloembollen tot schaduwplanten uit de Himalaya en van tropische plantjes voor in een terrarium tot kuipplanten. Dick Smit en Marloes Vreeburg zullen het botanische vak promoten!


Artikelen

Marloes Vreeburg stond begin 2019 met een prachtig artikel in het blad van de Nederlandse Orchideeën Vereniging, een blad dat 6x per jaar verschijnt. Hier vind je de link.

Artikel Orchideeen Vereniging Artikel Botanische Tuinen Utrecht

De Botanische Tuinen Utrecht bestonden in 2019 380 jaar! In het magazine dat ter ere van dit lustrum werd uitgegeven stonden Dick Smit en Marloes Vreeburg met een leuk artikel: Botanische Kunst - het wat, hoe en wie! Het blad is te koop, o.a. in het winkeltje van de Botanische Tuinen Utrecht. Al nieuwsgierig naar het artikel? Hier vind je de link.