Ontstaan van Atelier Vreeburg

Marloes Vreeburg, afgestudeerd biologe, is al haar hele leven geïnteresseerd in planten en is tijdens wandelingen regelmatig op haar knieën aangetroffen om een plantje te fotograferen. In 2004 heeft ze in de Royal Botanical Gardens in Edinburgh voor het eerst kennis gemaakt met botanisch aquarelleren en is sindsdien verknocht. Sinds 2009 heeft ze zich aangesloten bij de Vereniging Botanisch Kunstenaars Nederland.

Samen met Robert Vreeburg heeft ze in november 2011 Atelier Vreeburg opgericht met als doel haar botanische kunst onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.


Exposities en Markten

Tuindagen Kwekerij Bandus te Hummelo

Zondag 24 maart 2019 Groei en Bloei te Utrecht

Zondag 2 juni 2019, en zaterdag 24 / zondag 25 augustus 2019 - Open Tuindagen te Hummelo
Marloes zal op deze dagen met haar goede zin en schilderspullen aanwezig zijn bij Kwekerij Bandus/ Van der Plancke te Hummelo. https://www.vanderplancke.nl

Zondag 9 en maandag 10 juni 2019 - Pure Pinksterfair te Vaassen
Kom langs en geniet van deze gezellige markt in het pinksterweekend op het landgoed van Kasteel Cannenburch

Zaterdag 7 september 2019 - Plantenverkoopdag in de Botanische Tuinen Utrecht

Zaterdag begin oktober 2019 - Groei & Bloei Herfstmarkt Emmeloord
http://www.herfstmarktnop.nl/index.html

Weekend in november 2019 - Doesburg
In Museumtuin 't Olde Ras te Doesburg wordt de jaarlijkse fruitshow georganiseerd. Naast de vele fruitsoorten, waaronder ook veel oude peer- en appelrassen, kan de tuin bezichtigd worden en zijn enkele kraampjes aanwezig, inclusief Marloes met haar schilderwerk en kaartencollectie.